Familie de-a gata 2D

De ce să-l văd?

"Pentru că oamenii de lângă noi nu sunt perfecți. Ne iubesc cum știu. Poate nu cum ne dorim. Fiercare clipă petrecută cu familia este o celebrarea dragostei."

Comedia "Familie de-a gata" e inspirată de experiența personală a scenaristului/regizor/producător Sean Anders, el a început să lucreze la acest film între cele două comedii de un imens succes, "Tata în război cu... tata " (2015) și "Tata în război cu... tata 2" (2017), două filme ce ne-au familiarizat deja cu ideea rolului de tată pe care îl interpretase Mark Wahlberg. Iar dacă în aceste filme care, iată, au avut un  rol catalizator în ceea ce priveşte ascensiunea paternă a lui Walhberg ( de la tatăl rebel şi iresponsabil, la cel implicat) în acest film- de sine stătător- îl vom vedea pe Pete (Mark Wahlberg) alături de Ellie (Rose Byrne); un cuplu care îşi doreşte foarte mult o familie.

Pornind de la această premisă, aceştia merg în lumea adopţiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă foarte năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine motoarele, căci, dintr-o frână preventivă în alta, au pornit în ceea ce va avea să fie aventura vieţii lor.

Această comedie atinge teme sensibile redate cu umor și cu emoții autentice. Filmul se concentrează pe copii, pe relaţia dintre ei, pe relaţia dintre cei doi părinţi şi, desigur, pe relaţia pe care o vor construi împreună. Îndrăznesc să cred că tema centrală se axează pe întregirea unei familii, fie ea și de-a gata.Cu bune şi cu rele. Pentru că, în definitiv, o familie înseamnă o legătură de suflet pe viață.

Instant Family 2018

Regia : Sean Anders
Cu : Octavia Spencer, Isabela Moner, Tig Notaro, Margo Matindale şi Julie Hagerty
Producător executiv: Helen Pollak
Scenariul : Sean Anders, John Morris
Premiera : 18 ianuarie 2019
Distribuitor:  Ro Image

Rulează la: