Drumul unui câine către casă 2D Dublat

De ce să-l văd?

"Pentru că vei empatiza cu stăpânul şi vei porni într-o aventură fără cusur alături de cel mai bun prieten"

O minunată odisee ce îmbrăţişează curajul şi iubirea necondiţionată a Bellei,  căţelul  ce va străbate 643 de kilometri pentru a-l regăsi pe Lucas, cel mai bun prieten al său.

Deşi aţi crede că ideea filmului ne  trimite puţin la Marely& Me (2008), aceasta ne duce în direcţia filmului ’’Into the Wild’’ regizat în 2007 de Sean Penn, un film care a fost recompensat cu două Globuri de Aur şi nominalizat la două premii Oscar.

Analogia dintre cele două filme nu este deloc  întâmplătoare, fiindcă Bella ,în drumul, ei va întâlni tot soiul de oameni care îi vor face experienţa de neuitat. Circumstanţele vor fi de aşa natură încât ea se va împrietenii cu animale sălbatice, va salva un om în urma unei avalanşe şi va aduce o contribuţie în viaţa tuturor celor pe care i-a înâlnit.

Acest film, însă, are un rol extrem de motivaţional şi va aduce un zâmbet în inimile tuturor spectatorilor. Odiseea este bazată pe cartea (aproape omonimă)  ’’A dog’s purpose’’ scrisă de W. Bruce Cameron. Din distribuţie fac parte: Ashley Judd, Jonah Hauer-King, Edward James Olmos, Alexandra Shipp, cu Wes Studi şi Bryce Dallas Howard.  Regia îi aparţine lui Charles Martin Smith.

A Dog’s Way Home 2019

Regia Charles Martin Smith
Cu Bryce Dallas Howard, Ashley Judd, Alexandra Shipp, Edward James Olmos
Gen film Aventură
Premieră 25.01.2019
Distribuitor InterComFilm Distribution