Mia și leul alb 2D

De ce să-l vezi?

Dacă ești iubitor de animale și îți dorești ca acestea să umble libere în habitatul lor natural, nu trebuie să ratezi acest film.

Povestea începe în momentul în care familia Miei hotărăște să se mute din Londra, într-un loc cu totul diferit; mai exact în Africa. Aici Mia va încerca să se acomodeze, ceea ce pare imposibil la început. Nașterea unui pui de leu alb (pe nume Charlie) îi va schimba total perspectiva asupra locului în care a ajuns, între ei creându-se o legătură foarte strânsă. Când libertatea animalului este pusă în pericol, Mia decide să fugă cu el, în căutarea unui ținut care să le ofere bucuria libertății.

Filmul descrie relația specială care se poate ivi între un om și un animal, indiferent dacă acesta este domestic sau sălbatic. Conexiunea Miei cu leul este una atipică – acest aspect este ofertant, dăruind poveștii un amestec de nuanțe, puternice prin contrastul lor, menite să înfățișeze un portret al Africii. Personajele vor fi aduse la viață de nume ca Daniah De Villiers (Mia Owen), Mélanie Laurent (cunoscută pentru prestația din Inglourious Basterds - 2009) sau Langley Kirkwood (unul dintre pirații din serialul Black Sails). Gilles de Maistre ne oferă, deci, un film sensibil, cu peisajele uimitoare ale Africii jucând rolul de fundal în aventura Miei, alături de noul ei prieten.

Mia and the White Lion 2018

Regia: Gilles de Maistre
Cu: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan
Gen film: Aventuri, Dramă, Familie
Durata: 98 minute
Premiera în România: 08.02.2019
Distribuitor: Ro Image 2000 , Prorom

Rulează la: