Zi de naștere mortală 2

De ce să-l văd?

Pentru că nu-i o idee rea să petreci acest Valentine's Day la o comedie horror ce are și o latură romantică: o mică poveste de dragoste pusă pe pauză din cauza unui criminal. 

Zi de naștere mortală 2 - un déjà vu horror ce ar putea surprinde din nou

Primul film Zi de naștere mortală (Happy Death Day) a fost amuzant, plin de tensiune și imprevizibil. A funcționat perfect și a surprins într-un mod cât se poate de plăcut. Acest lucru s-a văzut și la încasări: cu un buget sub 5 milioane de dolari, filmul lui Christopher Landon a vândut bilete în valoare de 122 de milioane de dolari.

Așadar, actrița Jessica Rothe își va relua rolul lui Tree Gelbman pentru încă un déjà vu în care, de această dată, nu doar ea este ucisă cu sânge rece, ci și toți prietenii ei din prima parte: iubitul Carter (Israel Broussard), colegul acestuia de cameră - Ryan (Phi Vu) și colega de cameră a lui Tree - Lori (Ruby Modine).

Pentru a pune capăt acestui déjà vu horror, Tree trebuie să descopere încă o dată identitatea criminalului.

E foarte interesant de văzut pe ce mizează de această dată casa de producții Blumhouse, care la capitolul horror / thriller n-a dezamăgit până acum, ci a punctat perfect cu filme precum: Split, Get Out sau seria The Purge.

Happy Death Day 2U 2019

Regia: Christopher Landon
Cu :Jessica Rothe, Israel Broussard, Steve Zissis,Phi Vu
Gen film : Horror, Mister, Thriller
Durata: 100 minute
Rating: N-15
Premiera în România:15.02.2019
Distribuit de: Ro Image 2000