FACI SAU TACI 2D

De ce să-l văd?

Pentru o distribuție surprinzătoare care va face din acest film o mega comedie

În vestul ţării, traficanţii de carne vie îngroaşă numărul victimelor. Cu sprijinul autorităţilor spaniole, poliţia română pune la cale un plan îndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca organizaţia criminală şi a-l captura pe lider.

Comedia se instalează odată cu vizita unui oficial spaniol care îi pune în mare dificultate pe funcţionarii români. La „Hola, mamacita, Shakira, Pique” se rezumă tot vocabularul lor în spaniolă şi cam tot atâtea înţeleg ei din directivele oficialului. „Pornim în misiune, dar care-i aia?” Evident, lucrurile devin amuzante.

Noroc că există şi oameni competenţi care să se ocupe de intervenţia în forţă. O echipă de șase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte, cu toţii se pun în mişcare.

Un film independent regizat de Iura Luncaşu, comedia „Faci sau Taci” a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network.

Faci sau taci 2019

Gen: Comedie, Acţiune
Regia: Iura Luncaşu
Scenariul: Iura Luncaşu
Producători: Iura Luncaşu, Cristian Puchiu

Distribuţia: Augustin Viziru, Levent Sali, Monica Bârlădeanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Horia Brenciu, Giulia, Oana Moşneagu, Cristina Visterneanu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Ana Baniciu, Maria Popoviciu.

Casa de producţie: Next Spot
Limba: Romană
Premiera în România: 15.03.2019