Marathon Avengers Endgame 3D

Evenimentul „Maratonul Avengers” propune cinefililor urmărirea consecutivă a filmelor Răzbunătorii: Războiul infinitului 3D și Răzbunătorii: Sfârşitul jocului 3D, în cinematografele selectate.

În Războiul infinitului, Răzbunătorii aveau să cunoască puterea lui Thanos. L-am întrezărit pe acest villain la finalul lui The Avengers. Era furios că armata de Chitauri nu a reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul. Thanos se va dovedi - pe parcursul filmului Infinity War distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

Răzbunătorii: Sfârşitul jocului 3D
Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

Marathon Avengers Endgame (2019)

Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 330 minute