Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic 2D

De ce să-l vezi?

"Filmul este capabil să te țină curios până la final."

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile  este un thriller biografic bazat pe fapte reale despre un criminal în serie, Ted Bundy. Theodore Robert Bundy a fost un criminal în serie american, care viola și ucidea fete tinere în anii ’70. Multe dintre victime îl găseau atractiv și carismatic – calități de care se folosea la maximum. Filmul este construit pe baza memoriilor primei prietene a lui Ted Bandy, Elizabeth Kloepfer: The Phantom Prince: My Life with Ted Bundy. Titlul reprezintă remarcile făcute de Edward Cowart despre crimele lui Bundy, în timp ce îl condamna la moarte.

Filmul este regizat de Joe Berlinger (Metallica: Some Kind of Monster, Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills, Brother's Keeper), iar în rolurile principale sunt Lily Collins și Zac Efron.

Liz (Lily Collins) găsește în Ted (Zac Efron) suport și are încredere în viitorul lor împreună. Aceștia duc o viață fericită, până în momentul în care Ted este condamnat pentru o serie de crime. Elizabeth nu vrea să creadă și găsește acuzațiile nefondate, dar cu timpul partenerul ei începe să-și piardă credibilitatea și devine suspicioasă. Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile  surprinde momentul în care Liz se izbește de adevărata natură a lui Ted Bundy – un criminal și violator. Este un film ce prezintă confuzia, aparenta inocență, răul care se poate ascunde sub un chip ce vrea să pară nevinovat. Din spusele criticilor, Zac Efron – prin acest film- dă tot ce are mai bun.

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile 2019
Regia: Joe Berlinger
Cu: Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan
Gen film: Biografic, Crimă, Thriller
Durata: 108 minute
Premiera în România: 03. 05. 2019
Distribuitor: Ro Image 2000 , Prorom