Pokémon Detectiv Pikachu 3D Dublat

De ce să-l vezi?

Pentru că acest film îți oferă oportunitatea de a te întoarce în fabulosul univers Pokémon, pe care îl știm încă din copilărie.

Tim Goodman, un tânăr de 21 de ani, ce trăiește fără părinți, află că tatăl acestuia, Harry, a murit într-un accident de mașină, în timpul unei investigații. Tim merge în orașul Ryme, un loc unde oamenii și pokemonii trăiesc în armonie, să intre în posesia lucrurilor pe care tatăl le-a lăsat în urmă. O întâlnește pe Lucy Stevens, care își dorește să ajungă reporter și este suspicioasă în legătură cu moartea lui Harry. În timp ce Tim se lasă prins în plasa amintirilor, se trezește în propriul apartament cu un Pikachu vorbitor. Pikachu îi dezvăluie că este detectiv și era partenerul lui Harry. Dispariția s-a produs în timpul unei investigații la care lucrau împreună. Lucy descoperă că Harry a fost la Ryme Wharf și aceștia pornesc spre acel loc pentru a căuta indicii. Această investigație va scoate la iveală un adevăr, ce pune în pericol întregul univers Pokemon.

“Pokémon Detective Pikachu” este un film urban fantasy, bazat pe franciza “Pokémon”, creată de Satoshi Tajiri și pe jocul video “Detective Pikachu”, distribuit de Nintendo. Filmările au avut loc în Colorado, Anglia, Scoția și Statele Unite. Filmul este distribuit de Warner Bros. Entertainment, iar în România de Vertical Entertainment. Vocea lui Pikachu îi aparține lui Ryan Reynolds, cunoscut pentru rolul din “Deadpool” (2016). Tot în roluri principale ne întâlnim și cu Justice Smith, pe care îl știm din “Paper Towns” (2015) și Kathryn Newton, cunoscută pentru apariția în “Big Little Lies” (2017-2019) și „Blockers” (2018). Este regizat de Rob Letterman, care a regizat în trecut “Gulliver’s Travels” (2010), “Shark Tale” (2004) și “Monsters vs. Aliens” (2009).

Pokémon Detective Pikachu (2019)

Regia: Rob Letterman
Cu: Ryan Reynolds
Gen film: Animație, Familie, Fantastic, Mister, SF
Durata: 104 minute
Premiera în România: 07.06.2019
Distribuitor: Vertical Entertainment