Şi Soarele e o stea 2D

De ce să-l vezi?

Întâlnește-te cu o poveste de care te vei îndrăgosti iremediabil.

Filmul este bazat pe cartea pentru adolescenți cu același nume, scrisă de Nicola Yoon și spune povestea a doi adolescenți, care, în decursul a 24 de ore, ajung să cunoască iubirea și importanța fiecărei secunde trăite.

Totul începe în momentul în care Natasha Kingsley, o tânără inteligentă, care studiază fizica cuantică, îl întâlnește pe Daniel Bae, un tânăr carismatic și romantic. Și această conexiune se naște din contradicție: Natasha se asigură, de la început, că Daniel înțelege modul acesteia de a se raporta la viață, totul în jurul ei bazându-se pe explicații științifice. Aceasta consideră că iubirea nu există, în timp ce Daniel crede în soartă, în faptul că doi oameni sunt făcuți unul pentru celălalt și le-a fost predestinat să fie împreună. De asemenea, există și diferența dată de rădăcinile celor doi, Natasha fiind din Jamaica, iar Daniel din Coreea. Toate convingerile Natashei se sfărâmă în scurt timp, sub privirea lui Daniel, care o va face să se îndrăgostească de el. Realitatea însă nu dă șanse relației dintre cei doi: familia Natashei va fi deportată înapoi în Jamaica, iar cei doi au la dispoziție o singură zi, pe care o pot petrece împreună.

“The Sun Is Also a Star” este o dramă contemporană despre puterea timpului și  imposibilitatea de a-ți urma dorințele interioare. Lungmetrajul este regizat de Ry Russo-Young, cunoscută pentru filmele “Nobody Walks” (2012) și “Before I Fall” (2017), iar în rolurile principale sunt Charles Melton, pe care l-am văzut în “Riverdale” și Yara Shahidi, cunoscută pentru rolul în serialul “Black-ish”.

The Sun Is Also a Star 2019

Regia: Ry Russo-Young
Cu: Gbenga Akinnagbe, Yara Shahidi, Charles Melton
Gen film: Dramă
Durata: 100 minute
Premiera în România: 07.06.2019
Distribuitor: Forum Film România