De ce să-l vezi?

Este o animație amuzantă, cu personaje pe care o să vrei să le iei acasă.

Cât de multe știm despre viața emoțională a animalelor noastre? Cât de bine le cunoaștem dorințele, fricile și stările? O pisică se poate simți jignită dacă nu este apreciată, atunci când aduce păsări moarte la ușă, un câine și-ar putea face griji că nu e un animal de companie destul de bun pentru stăpân sau un hamster ar putea fi cuprins de disperare, atunci când aleargă pentru perioade lungi de timp și nu ajunge niciodată nicăieri. Prin “The Secret Life of Pets 2” descoperim ce se ascunde în spatele animăluțelor curioase, iubitoare, eroice și mereu în căutare de senzații tari.

Cățelușul Max îmtâmpină niște schimbări majore, după ce stăpâna acestuia, Katie, se mărită. Curând, își va face apariția și un copil, pe care Katie îl va numi Liam, ce are nevoie de atenție neîntreruptă. Max face tot posibilul să îl protejeze și să îi fie alături.

Familia pornește într-o excursie în mediul rural, unde Max întâlnește un câine de fermă pe nume Rooster, care îl va învăța să-și depășească fricile.

Filmul ne prezintă o aventură, plină de episoade amuzante. Sunt introduse personaje noi, iar animalele de la oraș interacționează cu cele de la fermă, curioase și entuziasmate pentru fiecare lucru care le iese în cale.

“The Secret Life of Pets 2”  este produs de Illumination, regizat de Chris Renaud, împreună cu Jonathan Del Val și scris de Brian Lynch. Vocile sunt asigurate de Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Jenny Slate, Ellie Kemper, Tiffany Haddish, Lake Bell, Nick Kroll, Dana Carvey, Hannibal Buress, Bobby Moynihan și Harrison Ford.

The Secret Life of Pets 2 (2019)

Regia: Chris Renaud
Cu: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell, Dana Carvey
Gen film: Animație, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 86 minute
Premiera în România: 14.06.2019
Distribuitor: Ro Image 2000