N-ai șanse, frate! 2D

De ce să-l vezi?

“Long Shot”, comic și rafinat, îți oferă tot ce ți-ai putea dori de la o comedie.

Cum se dezvoltă oamenii în timp? Viața unora se îmbunătățește vizibil, în timp ce altora nu li se oferă un parcurs ofertant. Charlotte Field este o femeie inteligentă, sofisticată și, cel mai important, una dintre cele mai cunoscute persoane ale momentului. Fred Flarsky este un jurnalist ce trăiește și își face meseria după propriile reguli.

Cei doi sunt legați prin trecutul, care îi punea într-o altă lumină: Charlotte era o simplă dădacă, angajată de Fred. În momentul în care aceștia se întâlnesc, după o perioadă atât de mare de timp, se lasă cuprinși de nostalgie, iar trecutul îndepărtat începe să-i învăluie. Ea se pregătește pentru președinție și îl angajează pe Fred să-i scrie discursurile, făcând eforturi să se acomodeze cu stilul de viață luxuriant al fostei dădace, pentru care a avut dintotdeauna sentimente puternice.

Charlotte este preocupată de viitorul națiunii, în timp ce Fred face tot posibilul să-i scrie cele mai bune discursuri. Împreună formează o echipă de succes și încep să fie din ce în ce mai apropiați. Oare va rezista relația dintre două persoane care provin din lumi diferite?

“Long Shot”  este regizat de Jonathan Levine, cunoscut pentru “50/50” (2011), care s-a bucurat de două nominalizări la Globurile de Aur, “Snatched” (2017) și “The Wackness” (2008). În rolurile principale sunt Charlize Theron, câștigătoare la premiile Oscar, pentru rolul în filmul “Monster” (2003) și Seth Rogen, pe care îl știm din “Pineapple Express” (2008).

Long Shot 2019

Regia: Jonathan Levine
Cu: Charlize Theron, Seth Rogen
Gen film: Comedie
Durata: 120 minute
Premiera în România: 28.06.2019
Distribuitor: Vertical Entertainment

Rulează la: