De ce să-l vezi?

“Annabelle Comes Home” este un horror plin de suspans, care aduce din nou la viață unul dintre cele mai înspăimântătoare personaje de la cinema din ultimii ani.

Determinați să o oprească pe Annabelle din a mai face rău, demonologii Ed și Lorraine Warren aduc păpușa posedată în camera artefactelor din casa lor, pe care o țin întotdeauna închisă. Toate obiectele din această cameră sunt bântuite, blestemate sau au fost folosite în ritualuri și pentru a ține lumea în siguranță este necesar ca acestea să fie izolate. Aceștia o plasează pe Annabelle în spatele pereților de sticlă sfințită, care nu vor stopa pentru mult timp forța malefică prezentă înăuntrul acesteia. Într-o noapte, Judy, fetița de 10 ani a familiei, împreună cu o prietenă, intră în camera interzisă și o eliberează pe Annabelle, ceea ce duce la instaurarea haosului. Spiritele rele se trezesc la viață și au o nouă țintă: Judy și prietenii acesteia.

“Annabelle Comes Home” este un horror supranatural bazat pe legenda păpușii Annabelle, care continuă filmele “Annabelle (2014)” și “Annabelle: Creation“ din 2017. Gary Dauberman este scenaristul filmelor ”Annabelle”,  ”It” și ”The Nun”, iar ”Annabelle Comes Home” reprezintă debutul său în calitate de regizor. Membrii familiei Warren vor fi interpretați de Vera Farmiga, pe care o știm din serialul ”Bates Motel”, Patrick Wilson (“The Phantom of the Opera” “Hard Candy” “Insidious”) și Mckenna Grace (“Gifted”, “Troop Zero”). Criticii spun că “Annabelle Comes Home” este cel mai reușit film din franciza Annabelle și cel mai înspăimântător.

Annabelle Comes Home 2019

Regia: Gary Dauberman
Cu: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga
Gen film: Horror, Mister, Thriller
Durata: 125 minute
Premiera în România: 12.07.2019
Distribuitor: Vertical Entertainment