Hai că încă putem! 2D

De ce să-l vezi?

Filmul va fi un deliciu cinematografic, care va transmite bucuria de a trăi – o comedie ce poate fi o lecție de viață.

Martha este o femeie trecută de mult de vârsta tinereții, care se mută într-o comunitate restrânsă de pensionari. Ajunsă la Sun Springs, aceasta dorește să se bucure de liniște în timpul care i-a mai rămas din viață. Martha a fost în tinerețe o majoretă, dar a renunțat la visul ei din cauza problemelor de sănătate ale mamei. Încurajată de una dintre noile prietene, decide să înființeze o echipă de majorete.

Poms ne vorbește despre o prietenie indestructibilă care se ivește la final de viață, despre munca în echipă și despre faptul că vârsta nu este un obstacol pentru visurile tale. Nu este niciodată prea târziu să faci ceea ce îți aduce fericirea și orice barieră este distrusă în drumul către împlinire. Martha și prietenele sale ignoră comentariile stereotipice și trăiesc viața la intensitate maximă.

 

Poms este regizat de Zara Hayes, creatoare a multor documentare, cum ar fi: “Dian Fossey: Secrets in the Mist” (2017), “Murder in Enchanted Hills” (2013) sau “Clothes to Die For” (2014). Din distribuție fac parte Diane Keaton, câștigătoare a unui Oscar pentru filmul “Annie Hall” (1977), la categoria Cea mai bună actriță în rol principal, Jacki Weaver (”Silver Linings Playbook”, ”Stoker”, ”The Voices”), Celia Weston (”Dead Man Walking”, ”In the Bedroom”), Rhea Perlman (”Matilda”, ”Canadian Bacon”) și Alisha Boe, cunoscută pentru rolul din serialul Netflix “13 Reasons Why”. Producătorii filmului sunt Nick Meyer, Rose Ganguzza, Celyn Jones, Kelly McCormick și Andy Evans.

Poms 2019

Regia: Zara Hayes
Cu: Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver, Rhea Perlman
Gen film: Comedie, Dramă
Durata: 91 minute
Premiera în România: 26.07.2019
Distribuitor: Vertical Entertainment

Rulează la: