Povestea incredibilă a lui Enzo 2D

De ce să-l vezi?

Filmul este o lecție de viață și o călătorie emoționantă prin gândurile unui câine.

“The Art of Racing in the Rain” este regizat de Simon Curtis, iar scenariul  a fost scris de Mark Bomback. Filmul este bazat pe romanul cu același nume, scris de Garth Stein și va fi lansat de Walt Disney Studios Motion Pictures. Din distribuție fac parte Milo Ventimiglia, Amanda Seyfried și Kevin Costner (vocea lui Enzo).  Filmul ne introduce în povestea lui Enzo, un câine care e întotdeauna alături de familie atunci când e nevoie de el. Stăpânii acestuia sunt Denny și Eve Swift, interpretați de Milo Ventimiglia și Amanda Seyfried.

Filmul este narat de Enzo, care pornește într-o cursă a cunoașterii, împreună cu  Denny Swift – un împătimit al curselor de Formula 1. Animăluțul a știut că este predestinat să fie prietenul lui Denny și a simțit că și-a găsit cu adevărat locul, încă din momentul în care acesta a fost ales de stăpân, dintre ceilalți căței. Acesta descoperă că viața este o cursă plină de obstacole, iar prietenia pe viață între el și stăpân îi ajută să treacă mai repede peste încercările și necazurile pe care le întâmpină pe parcurs.

Simon Curtis a regizat “My Week with Marilyn” (2011), “Woman in Gold” (2015) și “Goodbye Christopher Robin” (2017) și se bucură și de o nominalizare la premiile Emmy, pentru “Pride” (2004).  Ne așteptăm ca Simon să aducă din nou pe ecrane o poveste pe care n-o vom putea uita atât de ușor, mai ales că este susținută de actori care nu pot da greș. În distribuție îi întâlnim pe Kevin Costner, câștigător a două trofee Oscar, Amanda Seyfried, pe care o știm din “Mamma Mia!” (2008), “Dear John” (2010) sau “Les Misérables” (2012) și Milo Ventimiglia, nominalizat la premiile Emmy.

The Art of Racing in the Rain 2019

Regia: Simon Curtis
Cu: Kevin Costner, Amanda Seyfried, Milo Ventimiglia, Gary Cole
Gen film: Comedie, Dramă
Premiera în România: 16.08.2019
Distribuitor: Odeon Cineplex

Rulează la: