Bucătăria Iadului 2D

De ce să-l vezi?

The Kitchen este un film antrenant despre mafia irlandeză, puterea banilor și lupta de supraviețuire într-o lume periculoasă.

Melissa McCarthy, Elisabeth Moss și Tiffany Haddish (Kathy Brennan, Ruby O’Connell și Claire Walsh) vin la pachet în noul film regizat de Andrea Berloff, “The Kitchen”, fiind nevestele a trei gangsteri irlandezi. Acestea decid să ia locul soților, după ce au fost arestați de FBI, și se descurcă de minune. Titlul vine de la unul dintre cadrele din film: Hell’s Kitchen, New York, 1978.

Chiar dacă pare că seamănă cu filmul Widows, de anul trecut, acesta este totuși altceva, fiind bazat pe benzile desenate DC Vertigo cu același nume, create de Ollie Masters și Ming Doyle. Filmul este regizat de Andrea Berloff și reprezintă debutul regizoral al acesteia. De asemenea, tot ea a scris și scenariul. Scenarista Andrea Berloff, nominalizată la premiile Oscar, este cunoscută pentru “World Trade Center ” (2006) și “Straight Outta Compton” (2015). Distribuția ne oferă trei actrițe talentate în rolurile principale, ținând cont de faptul că Elisabeth Moss a câștigat două trofee la Globurile de Aur, McCarthy a fost nominalizată la premiile Oscar, iar Tiffany Haddish la Emmy.

Personajul interpretat de McCarthy, Kathy Brennan, este o mama devotată a doi copii, care inițial nu și-a dorit să fie prinsă în viața de criminal, dar îndemânările acesteia i-au îndepărtat temerile. Ruby O’Connell (Tiffany Haddish) este văzută ca un străin în comunitatea irlandeză, în timp ce Claire Walsh (Elisabeth Moss) este o soție timidă, căsătorită cu un bărbat abuziv.

The Kitchen 2019

Regia: Andrea Berloff
Cu: Tiffany Haddish, Domhnall Gleeson, Melissa McCarthy, Elisabeth Moss
Gen film: Acțiune, Crimă, Dramă, SF
Premiera în România: 23.08.2019
Distribuitor: Vertical Entertainment