Aventură în natură 3D Dublat

De ce să-l vezi?

“The Big Trip” este o animație despre lupta împotriva fricii, prin prietenie și iubire, despre a sta aproape lângă cei dragi, indiferent de situație.

Animațiile ajung din ce în ce mai populare, fiind vizionate nu numai de copii, dar și de adulți. Acestea nu sunt produse numai în studiourile de la Hollywood, ci și în cele rusești, cum este cazul animației “The Big Trip”, creată de Natalia Nilova, care va reuși să amuze publicul de toate vârstele, prin situațiile care se vor crea în universul acestei găști de animale.

Animația urmărește un urs pe nume Mik-Mik, care decide să livreze un pui de panda adevăraților părinți din China, după ce barza a greșit adresa, din cauza unui accident minor,  și a trimis puiul la locuința ursului. Iritat de plânsul puiului, acesta îl lasă pe prietenul lui, Oscar, să îi acompanieze în călătoria către adevărata casă a micuțului., din moment ce e singurul care este capabil să stopeze plânsul. Se va întinde un drum lung și periculos în față, fapt ce amintește de animații ca “Madagascar” sau “Ice Age”, în care personajele parcurg, de asemenea, multe ținuturi periculoase, pentru a își atinge scopul.

În această călătorie, cei trei aventurieri întâlnesc la început de drum un Pelican vorbăreț, cu tendința de a exagera, un lup care este înspăimântat de orice se află în jurul lui și un tigru singuratic. Morocănosul Mik-Mik este de accord ca noile cunoștințe să-i acompanieze, atâta timp cât aceștia reușesc să îl facă pe puiul de panda să se oprească din plâns. Condus de Mik-Mik, grupul traversează oceane, râuri și deșertul, pentru ca în final să ajungă în China. Un lucru care te va prinde va fi diversitatea grupului, fiecare animal având personalitatea lui, deci se vor isca niște dialoguri în contradicție foarte interesante și amuzante. Vom asista la dezvoltarea unei prietenii indestructibile, care nu era preconizată la începutul călătoriei, iar grupul de animale va învăța cât de important este să lucreze împreună și să-și ofere sprijin unul altuia. ,,Echipa perfectă” după cum spune unul dintre aceștia în trailer, trebuie să pună siguranța puiului pe primul plan și să termine misiunea, rămânân cu toții teferi la final.

Animația, o co-producție Rusia-Statele Unite, este creată de Natalia Nilova. Scenariul este scris de Billy Frolick (cunoscut pentru contribuția la filmul “Madagascar”), iar producția a stat în mâinile Hollywood Licensing Group (Hong Kong)/ Licensing Brands. “The Big Trip” a fost distribuit internațional de Pris Audiovisuais, de Front Row Filmed Entertainment/ Hollywood Licensing Group, iar în România de Forum Film România.

The Big Trip 2019

Regia: Natalia Nilova
Gen film: Animație, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 90 minute
Premiera în România: 30.08.2019
Distribuitor: Forum Film România

Rulează la: