It: Capitolul 2

De ce să-l vezi?

Dacă ești fanul romanelor lui Stephen King și a genului horror, nu trebuie să ratezi acesti film, care promite să fie mai întunecat decât primul.

“It Chapter Two”, continuarea filmului It din 2017, este bazat pe romanul lui Stephen King (It), scris în 1986. Filmul este regizat de Andy Muschietti, cu scenariul scris de Gary Dauberman. Acțiunea se petrece în 2016, la 27 de ani după evenimentele petrecute în primul film, urmărind membrii ,,clubului de ratați”, care, ajunși la maturitate, sunt gata să înfrunte eventuala întoarcere a lui Pennywise în orașul Derry – un loc care trezește amintiri atât plăcute, cât și neplăcute. Ne așteptăm de la noul It să aibă o atmosferă nostalgică, dar în același timp terifiantă, cu Pennywise care se întoarce mai puternic ca niciodată.

În distribuție îi întâlnim pe Bill Skarsgård, împreună cu James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone și Andy Bean, care portretizează versiunea adultă a Clubului Rataților. Bill Hader îl va interpreta pe Richie Tozier, Jay Ranscom va fi Ben Hansom, iar James Ransone va intra în rolul lui Eddie Kaspbrak. De asemenea, starul X-Men James McAvoy îl va juca pe Bill Denborough. Din distribuție mai fac parte Jessica Chastain, Jay Ryan, Bill Hader, Isaiah Mustafa și Andy Bean. “IT: Chapter 2” este regizat tot de Andy Muschietti, creatorul primului film IT și al horror-ului “Mama” (2013), câștigător la Golden Trailer Awards.

Dacă primul film a fost destul de lung pentru un horror, cu o durată de 2 ore și 15 minute, Capitolul 2 va fi chiar și mai lung, având aproape 3 ore. Este produs de KatzSmith Productions, distribuit internațional de New Line Cinema și în România de Vertical Entertainment. Va avea premiera în cinematografele de la noi pe 6 septembrie.

It Chapter Two 2019

Regia: Andrés Muschietti
Cu: Finn Wolfhard, Bill Skarsgård, Jessica Chastain, James McAvoy, Sophia Lillis
Gen film: Horror, Thriller
Durata: 165 minute
Premiera în România: 06.09.2019
Distribuitor: Vertical Entertainment

Rulează la: