The Goldfinch: Iluzia Libertății

De ce să-l vezi?

Pentru că The Goldfinch este un film sensibil care va provoca emoții puternice.

The Goldfinch este bazat pe romanul cu același nume, din 2013, scris de Donna Tartt și ne vorbește despre un tânăr, Theodore ‘Theo’ Decker, interpretat de Ansel Elgort, a cărui mama a murit în urma unui atentat la Muzeul de Artă Metropolitan, când el avea doar 13 ani. Acest eveniment tragic avea să-i schimbe complet viața, încărcându-l cu multă durere și sentimentul vinovăției. Înaintând în viață, acesta a păstrat un tablou, denumit ‘Sticletele’ – reprezentând puternicul element de legătură cu mama acestuia.

Filmul este regizat de John Crowley, câștigător la premiile BAFTA pentru filmul Brooklyn (2015) și îi aduce în distribuție pe Ansel Elgort (Baby Driver), Nicole Kidman, deținătoarea unui trofeu Oscar pentru filmul The Others (2002), Finn Wolfhard, pe care îl știm din Stranger Things și Sarah Paulson, cunoscută pentru multiplele roluri din serialul American Horror Story.

The Goldfinch este distribuit în România de Vertical Entertainment și va avea premiera în cinematografele de la noi pe 13 septembrie.

The Goldfinch

Regia: John Crowley
Cu: Ansel Elgort, Nicole Kidman, Sarah Paulson, Finn Wolfhard
Gen film: Dramă
Durata: 149 minute
Premiera în Romania: 13.09.2019

Rulează la: