Rambo: Ultima luptă

De ce să-l vezi?

În Rambo: Last Blood vom avea parte de acțiune, violență, răzbunare, scene de luptă care să-ți taie răsuflarea și câteva momente de introspecție.

Franciza “Rambo” a început în 1982, cu “First Blood”. După aproape 4 decenii de la First Blood, Sylvester Stallone revine în pielea unuia dintre cei mai cunoscuți eroi din filmele de acțiune din toate timpurile: John Rambo. Există o conecțiune puternică între Rambo din “First Blood” și Rambo pe care îl vom vedea în “Last Blood”. Primul film spune povestea unui veteran vietnamez care a fost izolat și ostracizat. Societatea l-a văzut ca pe o unealtă și l-a forțat să facă ce știa mai bine: să meargă la război. Următoarele filme Rambo au fost tot despre serviciu și sacrificiu și s-a transformat într-un spectacol al răzbunării.  Acum Rambo trebuie să se confrunte cu trecutul acestuia și să-și adune puterile pentru o ultimă misiune. Din moment ce “Last Blood” este descris ca ,,misiunea finală a lui Rambo” ne așteptăm ca acesta să se întoarcă la rădăcinile francizei. Last Blood îl urmărește pe Rambo la ferma acestuia din Arizona, încercând să protejeze una dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Adrian Grunberg ocupă scaunul de regizor, pentru a doua oară, după “Get the Gringo”, iar de scenariu s-a ocupat Matthew Cirulnick. În rolul principal rămâne emblematicul Sylvester Stallone, iar acestuia i se alătură și actorii Óscar Jaenada, Paz Vega, Yvette Monreal, Louis Mandylor, Jessica Madsen, Sheila Shah, Adriana Barraza, Sergio Peris-Mencheta, Díana Bermudez și Marco de la O. Filmul este produs de Emmet/Furla Films și a fost distribuit în România de Ro Image 2000.

Rambo: Last Blood

Regia: Adrian Grunberg
Cu: Sylvester Stallone, Paz Vega
Gen film: Acțiune
Premiera în România: 20.09.2019
Distribuitor: Ro Image 2000

Rulează la: