Prinţesa din Ţara Minunilor 3D Dublat

De ce să-l vezi?

Pentru că este o aventură magică pentru întreaga familie.

La a 7-a aniversare a zilei de naștere, prințesa Barbara descoperă o carte fermecată, ce se dovedește a fi un portal către o lume a minunilor, unde întâlnește o mulțime de creaturi fantastice, printre care și un dragon magic, care îi va deveni cel mai bun prieten. În această aventură de neuitat, prințesa se va lupta cu vrăjitorul cel rău, pentru a-și regăsi mama și pentru a restabili pacea în regat.

Din distribuție fac parte Varvara Chaban, Vasiliy Dakhnenko, Lina Ivanova, Irina Kireeva, Konstantin Kozhevnikov, Ani Lorak, Eliza Martirosova, Daniil Shcheblanov, Sergey Smirnov, Diomid Vinogradov și Ekaterina Vinogradova. Prințesa Barbara, Baltazar, Drakosha, Shum Arri, regina, regele, gnomii Umnik și Molchun și Dyadya Dra vor prinde voce în română cu ajutorul actorilor Anca Iliese, Cristi Neacșu, Ionuț Grama, Mihai Munteniță, Tudor Dobrescu, Mike Gheorghiu, Răzvan Teodorescu, Virgil Aioanei, Ernest Fazekas, Olimpia Mălai și Ionuț Ionescu.

Animația “Princess in Wonderland”/ ,,Prințesa din țara minunilor”, produsă de Licensing Brands, distribuită internațional de Karo Premiere și în România de Ro Image 2000, este regizată de Marina Nefyodova, cunoscută pentru “Masha and the Bear” (2009-2018) și “Booba” (2017-2018), iar scenariul este scris de Vasiliy Rovenskiy, producătorul filmului animat “The Big Trip” (2019).

Princess in Wonderland

Regia: Marina Nefedova
Cu: Ani Lorak, Sergey Smirnov, Konstantin Kozhevnikov, Vasiliy Dakhnenko, Varvara Chaban, Lina Ivanova
Gen film: Animație
Durata: 75 minute
Premiera în România: 20.09.2019
Distribuitor: Ro Image 2000

Rulează la: