De ce să-l vezi?

Ready or Not, un thriller fondat pe convingeri anti-căsătorie, cu umor negru și violență grafică, va ține publicul lipit de scaune, cu sufletul la gură, până la final.   

Ready or Not este o comedie horror regizată de Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, după un scenario de Guy Busick și R. Christopher Murphy. Filmul o aduce în rolul principal pe Samara Weaving, proaspăt măritată, care în noaptea nunții este vânată de familia soțului ei, ca parte a unui ritual. Mark O’Brien va juca rolul soțului, iar ceilalți membri ai familiei sunt interpretați de Adam Brody, Henry Czerny și Andie MacDowell. A avut premiera mondială la Fantasia International Film Festival pe 27 iulie, este produs de Mythology Entertainment, distribuit internațional de Fox Searchlight Pictures, iar în România de Odeon Cineplex.

Le Domas, o familie înstărită, duce mai departe, din generație în generație, tradiția sângeroasă, prin care noul-venit în familie trebuie să ia parte la un ,,joc”, ce trebuie neapărat să se desfășoare în noaptea nunții.  Alex, care a trăit departe de familie o perioadă lungă de timp, se întoarce pentru a se căsători cu tânăra Grace. După ceremonie, Garce va participa la un ritual ce o va iniția în familia formată din Daniel (fratele lui Alex alcoolic), Tony și Becky (părinții acestora), Charity (soția lui Daniel), Emilie (sora dependentă de droguri), Fitch Bradley (soțul lui Emilie) și Helene (sora lui Tony).

Ne așteptăm la un film plin de adrenalină, cu o poveste captivantă, din moment ce a fost regizat de Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, creatorii filmului horror V/H/S, din 2012.

Ready or Not 2019

Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Cu: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O'Brien
Gen film: Mister, Horror, Thriller
Durata: 95 minute
Premiera în România: 11.10.2019
Distribuitor: Odeon Cineplex