MALEFICENT: SUVERANA RĂULUI 3D Dublat

De ce să-l vezi?

Pentru a te întoarce în atmosfera de basm a regatului Moors, alături de Maleficent.

“Maleficent: Mistress of Evil” este produs de Walt Disney Pictures și regizat de Joachim Rønning. Scenariul este scris de  Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue și Noah Harpster, după o poveste de Woolverton. Filmul fantasy este continuarea primului film “Maleficent” din 2014, cu Angelina Jolie întorcându-se în rolul principal.

“Maleficent: Mistress of Evil” urmărește evenimentele care se petrec la 5 ani după cele din primul film și cum se dezvoltă relația dintre Maleficent și prințesa Aurora.

Prințul Phillip a crezut, acum 5 ani, că a pierdut-o pentru totdeauna pe Aurora și că nu va avea șansa să o mai vadă vreodată, dar acum că a reîntâlnit-o, acesta nu vrea să rateze ocazia de a o cere în căsătorie. Sentimentele prințului sunt împărtățite de Aurora și primește un răspuns pozitiv. Chiar dacă viitorul lor împreună pare luminos, este doar o iluzie de moment.

Totul se complică în momentul în care noutățile ajung la Maleficent și aceasta își exprimă din prima dezacordul, spunându-i prințesei că poveștile de dragoste nu au întotdeauna un final fericit. Aurora dorește să-i arate că se înșeală, dar Maleficent devine și mai categorică, spunând că nunta nu va avea loc. Aurora decide să rămână cu familia regală, declanșând un război fantastic de mari proporții, Maleficent recurgând la acțiuni distructive. Lucrurile se complică și mai mult pentru Maleficent, în momentul în care adevărata familie a acesteia își face apariția și îi cere să părăsească fata pe care a protejat-o atâția ani și să li se alăture.

Maleficent: Mistress of Evil 2019

Regia: Joachim Rønning
Cu: Juno Temple, Ed Skrein, Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer
Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic
Premiera în România: 18.10.2019
Distribuitor: Forum Film România