Cenuşăreasa şi prinţul misterios 3D

De ce să-l vezi?

Pentru a cunoaște o Cenușăreasă mai… neobișnuită.

Singura modalitate de a readuce pe marile ecrane una dintre cele mai vechi povești pentru copii este de a-i da o nouă formă. Asta intenționează să facă creatorii animației “Cinderella and the Secret Prince”, menținând baza clasică, dar reformând restul în ceva mai consecvent cu generațiile actuale.

Această nouă Cenușăreasă trăiește asuprită de mama acesteia și de surorile vitrege. Singurii care îi fac viața suportabilă sunt 3 șoareci. Când se împrăștie vestea că prințul va organiza un bal la palat, Cenușăreasa se lasă convinsă să participe, nu pentru a cuceri un posibil soț înstărit, ci pentru a primi mâncare gratuită pentru a o împărți cu prietenii ei. În noaptea balului, eroina noastră va afla un secret cutremurător: prințul  real a fost transformat într-un șoarece de către o vrăjitoare malefică și înlocuit cu o altă persoană. Cenușăreasa, ajutată de prietenii ei, va trebuie să descopere unde este adevăratul prinț și să-l aducă înapoi la forma umană.

Scenariul aduce prințesa clasică la valori contemporane, compatibile cu vremurile de astăzi. Tânăra protagonistă nu mai este o fetiță, care așteaptă prințul să o salveze, ci dimpotrivă, râde de ideea de a se îndrăgosti de cineva doar pentru că poartă un titlu sau că este chipeș.

“Cinderella and the Secret Prince” este regizat de Lynne Southerland, după un scenariu de Francis Glebas. În distribuție întâlnim nume ca Cassandra Lee Morris, Chris Niosi, R. Martin Klein, Tony Azzolino, Kirsten Day, Wendee Lee sau Stephen Mendel.

Regia: Lynne Southerland, Paulette Victor-Lifton

Cu: Cassandra Morris, Chris Niosi, R. Martin Klein, Tony Azzolino, Kirsten Day

Gen film: Animație, Aventuri, Familie, Fantastic

Durata: 90  minute

Premiera în România: 15.11.2019

Distribuitor: Ro Image 2000