Star Wars: Skywalker - Ascensiunea 3D

De ce să-l văd?

îi vom privi pe câțiva dintre prietenii noștri intergalactici pentru ultima oară. Poate acesta este și motivul pentru care „The Rise of Skywalker” va fi și cel mai lung film Star Wars de până acum: va avea 2 ore și 35 de minute.

În aşteptarea episodului final din saga, Episode IX – The Rise of Skywalker, să ne reamintim că Star Wars reprezintă cea mai importantă mitologie creată în secolul 20, una atât de fascinantă încât, dintr-un set de produse de Pop culture de pur entertainment conceput de mintea lui George Lucas, a devenit literalmente o religie, sute de mii de oameni de pe întreaga planetă asumându-şi public credinţa în Forţă...
„The Rise of Skywalker” este și filmul care închide un cerc, care pune punct și poveștilor câtorva personaje extrem de importante din Star Wars.

Filmul o va avea ca personaj central tot pe Rey, care, după ce a refuzat oferta lui Kylo Ren (Adam Driver) de a cuceri împreună galaxia (se întâmpla în „The Last Jedi”), este văzută ultima dată la bordul navei Millennium Falcon, cu textele sacre Jedi, luate de pe Ahch-To. E de așteptat să o vedem continuându-și propria versiune de antrenament Jedi, folosind o combinație de tehnici și informații găsite în textele sacre. În plus, Leia Organa (Carrie Fisher) o va ajuta în această transformare. Totodată, în această parte, Rey se va întâlni pentru prima oară cu Poe Dameron (Oscar Isaac), așa că e interesant de văzut care va fi dinamica dintre cei doi.

Star Wars: Skywalker - Ascensiunea

Regia: J.J. Abrams

Cu: Adam Driver, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Keri Russell, Mark Hamill, Oscar Isaac

Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF

Distribuitor: Forum Film România

Premiera în România : 20 decembrie