De ce să-l vezi? “Bombshell” spune o poveste reală și electrizantă.

“Bombshell” este o dramă biografică, regizată de Jay Roach (“Austin Powers: International Man of Mystery”), după un scenariu scris de Charles Randolph și reprezintă una dintre cele mai așteptate producții ale anului, având în rolurile principale trei actrițe de Oscar: Margot Robbie (“I, Tonya”), Charlize Theron (“Monster”) și Nicole Kidman (“The Hours”).

Bazat pe întâmplări reale, filmul ne dezvăluie ce se întâmplă în spatele cortinei de la Fox News, în timpul unuia dintre cele mai mari scandaluri ale deceniului. Filmul le urmărește pe Gretchen Carlson (Nicole Kidman), Kayla Pospisil (Margot Robbie) și Megyn Kelly (Charlize Theron), care se pregătesc să ia atitudine. Este bazat pe cazul mai multor femei de la Fox News care și-au propus să-l demaște pe Roger Ailes, fiind acuzat de hărțuire sexuală. “Bombshell” ne introduce în lumea nemiloasă a presei, unde trebuie să faci orice, ca să-ți păstrezi imaginea nepătată, unde ieșitul din anonimat este asigurat de scandaluri și alte picanterii, pe care publicul le devorează zilnic.

În afara celor 3 staruri, din distribuție mai fac parte și John Lithgow, Mark Duplass, Brigette Lundy-Paine, Alice Eve și Tricia Helfer. În rolul de compozitor îl întâlnim pe Theodore Shapiro, iar în cel de editor pe Jon Poll. Cinematografia este semnată Barry Ackroyd, iar producătorii sunt  A.J. Dix, Aaron L. Gilbert, Robert Graf și Beth Kono, fiind produs de BRON Studios. Este distribuit internațional de GEM Entertainment, iar în România de Vertical Entertainment.

Bombshell

Regia: Jay Roach

Cu: Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman

Gen film: Biografic, Dramă

Durata: 108 minute

Premiera în România: 10.01.2020

Distribuitor: Vertical Entertainment