Like a Boss 2D

De ce să-l vezi? Dacă vrei să râzi, așa cum n-ai mai făcut-o de foarte mult timp, “Like A Boss” este alegerea potrivită.

Anul 2020 începe promițător, aducându-ne o mulțime de filme de neratat, iar printre acestea se află – de ce nu? - și comedia “Like a Boss”, care le aduce pe Rose Byrne și Tiffany Haddish în rolurile principale și ne face turul în lumea colorată și sclipitoare a cosmeticelor.

Mia Carter și Mel Paige, două foarte bune prietene, cu idealuri diferite, decid să devină parteneri de afaceri și să conducă propria companie de cosmetice împreună. Una dintre ele este mai practică, în timp ce cealaltă vrea să câștige cât mai mulți bani și să ducă un trai de lux. Firma începe să piardă bani, iar cele două femei independente caută o soluție pentru a ieși din impas. Când își face apariția a 3-a femeie, Claire Luna, o legendă în industria cosmeticelor, ce este interesată de afacerea celor două, investind 1,7 milioane de dolari, acestea găsesc propunerea avantajoasă. În momentul în care Mia și Mel descoperă că femeia le fură ideile, pun la cale un plan de a o scoate din joc.

“Like A Boss” este regizat de Miguel Arteta, creatorul filmelor “Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day” (2014), “The Good Girl” (2002), “Youth in Revolt” (2009) și “Duck Butter” (2018), după un scenariu scris de Sam Pitman și Adam Cole-Kelly. Din distribuție fac parte Salma Hayek, Rose Byrne, Tiffany Haddish, Jennifer Coolidge, Ari Graynor și Billy Porter. Cinematografia este asigurată de Jas Shelton, iar producătorii sunt Peter Principato, Itay Reiss și Joel Zadak. Comedia este distribuită internațional de Paramount Pictures, iar în România de Ro Image 2000.

Like a Boss

Regia: Miguel Arteta

Cu: Rose Byrne, Tiffany Haddish

Gen film: Comedie

Premiera în România: 10.01.2020

Distribuitor: Ro Image 2000