Blestemul 2D

De ce să-l vezi?

Noul film The Grudge se anunță a fi cel mai intens din franciză.

Filmul original spune povestea unui om care și-a ucis întreaga familie, când a descoperit că soția acestuia s-a îndrăgostit de altcineva. Spiritele casei au fost atât de puternice, încât s-au ridicat din mormânt, pentru a îl ucide pe cel responsabil de crimele odioase. Așa va lua naștere blestemul, care va pune în pericol viața noilor locatari. Noul film nu este un reboot al vreunuia dintre filmele din serie, ci spune o poveste care se situează în timp, odată cu evenimentele din filmul lansat în 2004 și într-o altă locație.

Muldoon este o agentă tânără și o mama singură. Aceasta descoperă că o casă din suburbie este blestemată de o fantomă răzbunătoare, care osândește la moarte pe cei care depășesc pragul. Muldon trebuie să-și salveze fiul de spiritul demonic, prezent în casa bântuită din cartierul acesteia.

Din moment ce “The Grudge” este regizat de Nicolas Pesce, avem siguranța că va fi un film bun. Pesce este cunoscut pentru “The Eyes of My Mother” (2016), câștigător a 4 premii la Fantastic Cinema Festival și “Piercing” (2018). În distribuție îi întâlnim pe Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye și Jacki Weaver. Nicolas Pesce a declarat, pentru Entertainment Weekly că ,,Frumusețea francizei The Grudge, ambele variante: americană și japoneză, este dată de faptul că este o antologie. Fiecare film spune o poveste diferită despre diferite personaje, având o interacțiune diferită cu blestemul. În ziua de azi, când refacem toate filmele clasice, cred că ar fi distractiv să intrăm și în universul ‘The Grudge’.”

The Grudge

Regia: Nicolas Pesce

Cu: Andrea Riseborough, Lin Shaye, John Cho, Jacki Weaver, Demián Bichir

Gen film: Horror

Premiera în România: 03.01.2020

Distribuitor: InterComFilm Distribution