De ce să-l vezi?

“Knives Out” pune în scenă un caz de crimă clasic, care îți va stârni curiozitatea până la final.

Knives Out ne prezintă o familie atipică, formată din personaje ciudate, secretoase, prinse în relații tensionate. Filmul este descris ca un tribut pentru scriitoarea Agatha Christie, deci ne așteptăm la un caz de crimă complicat, unde se ajunge foarte greu la o concluzie și orice este posibil până la final.

Un caz de crimă, în care toată lumea e suspectă

Knives Out pare că va fi unul dintre cele mai distractive filme ale anului și are, cu siguranță, o distribuție ucigătoare. Filmul îi aduce pe marile ecrane pe Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell și Christopher Plummer, toți suspecți într-un caz de crimă.

Înstăritul romancier Harlan Thrombey își invită întreaga familie la conac, cu ocazia zilei de naștere, sperând ca membrii acesteia să devină mai apropiați. Când scriitorul este găsit mort în locuința acestuia, după cea de-a 85-a aniversare, poliția, alături de detectivul Benoit Blanc, un om sigur pe el și eficient, preia cazul și investighează crima. Ajuns printre membrii familiei, acesta se folosește de experiența căpătată de-a lungul timpului și încearcă să descopere adevărul, considerând că oricare dintre aceștia ar putea fi vinovat sau complice. Blanc le cere tuturor să nu părăsească zona, până când investigația este completă. După o serie de întrebări puse fiecăruia, secretele ies la iveală, la fel ca motivele pentru crimă.  Dacă înlăturăm toate minciunile, toate jocurile de culise, toate aparențele, cine rămâne adevăratul criminal, printre atâția suspecți?

Knives Out

Regia: Rian Johnson

Cu: Ana de Armas, Chris Evans, Daniel Craig, Katherine Langford, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Christopher Plummer

Gen film: Comedie, Crimă, Dramă, Mister, Thriller

Durata: 130 minute

Premiera în România: 03.01.2020

Distribuitor: Vertical Entertainment