Gangsteri cu stil

De ce să-l vezi?

„The Gentlemen” va fi cu siguranță un film care îi va unge pe suflet pe fanii filmelor clasice din portofoliul lui Guy Ritchie

Filmul se va învârti în jurul unui expat american Mickey Pearson (Matthew McConaughey) care a construit în Londra o afacere extrem de profitabilă, bazată pe marijuana. Când pe stradă începe să circule zvonul că Mickey vrea să se retragă, ceea ce arată că s-a „înmuiat”, se declanșează un adevărat haos, în care se amestecă tot felul de interlopi și oameni de afaceri care încearcă să-i fure business-ul cu ajutorul unor șantaje, mite, amenințări, tâlhării și atentate.

Distribuția pentru „The Gentlemen” este spectaculoasă, în afară de Matthew McConaughey mai avem o mulțime de actori mișto. Hugh Grant îl va interpreta pe Fletcher, personajul a cărui voce din off, cu accent cockney (undeva la intersecția dintre Ben Kingsley din „Sexy Beast” și David Beckham din 1999), este firul roșu al întregului film și mintea limpede care încearcă să facă ordine în tot acest haosul cu miros de canabis (cel puțin așa pare din trailer) - această tehnică este un alt dintre ingredient cheie ale filmelor lui Ritchie. Colin Farrell și Charlie Hunnam vor fi ajutoarele lui Mickey, cei care-i asigură spatele și au grijă ca lucrurile să nu scape de sub control… dar scapă. Actrița Michelle Dockery o va interpreta pe iubita lui Mickey. De cealaltă parte a baricadei îi avem pe rivalii din afacerile londoneze cu marijuana, interpretați de Henry Golding și Jeremy Strong.

The Gentlemen/ Gangsteri cu stil

Regia: Guy Ritchie

Cu: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell

Gen film: Acţiune, Crimă

Premiera în România: 31.01.2020

Distribuitor: Vertical Entertainment