Insula fanteziilor

De ce să-l vezi?

Dacă ești în căutare de mister și teroare, Fantasy Island e pentru tine!

Serialul “Fantasy Island” a fost creat de Gene Levitt în anul 1977 și a continuat până în 1984, de-a lungul a 7 sezoane. Ideea este reluată și de Jeff Wadlow, care ne aduce un reboot capabil să dea coșmaruri. În film îl întâlnim pe Michael Peña, în rolul domnului Roarke, deținătorul unei insule tropicale luxoase, unde sunt invitați diverși oameni pentru a experimenta materializarea fanteziilor lor.

Insula tinde să transforme fanteziile invitațiilor în realitate. Acestora li se va da șansa să trăiască exact viața pe care și-o doreau și să-și îndeplinească orice vis, dar haosul se va instaura rapid, atunci când adevăratele intenții ale lui Roarke vor ieși la iveală. Fanteziile invitaților se vor transforma în coșmaruri și trebuie să rezolve misterul insulei, pentru a scăpa cu viață. Serialul original nu a fost horror, chiar dacă a avut câteva elemente caracteristice genului, cum ar fi includerea crimei în firul narativ.

“Fantasy Island” este regizat de Jeff Wadlow, cunoscut pentru “Kick-Ass 2” și “Truth or Dare”, după un scenariu scris de Jillian Jacobs și Christopher Roach. Filmul aduce în distribuție o mulțime de tineri talentați, incluzându-i pe Lucy Hale (“Truth or Dare”), Maggie Q (“Nikita”), Austin Stowell (“Dolphin Tale”), Portia Doubleday (“Carrie 2013”), Jimmy O. Yang (“Silicon Valley”), Ryan Hansen (“Veronica Mars”) și Michael Rooker (“Guardians of the Galaxy”). Este produs de Jason Blum, fondatorul Blumhouse Productions și va fi distribuit în România de InterComFilm Distribution.

Insula fanteziilor

Regia: Jeff Wadlow

Cu: Maggie Q, Michael Peña, Portia Doubleday, Kim Coates, Lucy Hale, Parisa Fitz-Henley

Gen film: Horror

Durata: 156 minute

Premiera în România: 14.02.2020

Distribuitor: InterComFilm Distribution