Latte și cristalul fermecat

De ce să-l vezi?

Animația ,,Latte și cristalul fermecat” îți dă ocazia să te distrezi cu întreaga familie.

“Latte & the Magic Waterstone” / ,,Latte și cristalul fermecat” este regizat de Mimi Maynard,  Regina Welker și Nina Wels, după un scenariu scris de Martin Behnke și Andrea Deppert, bazat pe cartea pentru copii scrisă de Sebastian Lybeck Deppert. Animația este co-produsă de Dreamin' Dolphin Film, Eagle Eye Filmproduktion, UG & Grid Animation și Simonsays Pictures, iar producătorii sunt Lilian Klages, Mark Mertens, Thomas G. Müller. În distribuție sunt Ashley Bornancin (Latte), Danny Fehsenfeld (Bantur), Leslie L. Miller (Greta), Byron Marc Newsome (Garda ursului) Eric Saleh (Aken) și Gunnar Sizemore (Amaroo).

The Screen Flanders Economic Fund a investit 995 de mii de euro în 7 animații internaționale, dintre care 4 au convins juriul, iar “Latte & the Magic Waterstone” este una dintre acestea. Animația spune povestea unui aricioaice care pornește într-o călătorie periculoasă, pentru a recupera cristalul fermecat din ghearele lui Bantur, regele urs.

Latte nu este o aricioaică oarecare. Aceasta debordează de energie, nu se teme de nimic și crede că poate să aibă grijă de ea și de toți cei din jur. Când animalele din pădure se trezesc și descoperă că lipsește cristalul fermecat, ceea ce ar putea duce la extincție, neînfricata Latte anunță că va porni în căutarea prețiosului obiect. Tjum este dispusă să o ajute, chiar dacă este o veveriță timidă și sensibilă, care se sperie de neprevăzut. Cele două pornesc într-o aventură periculoasă, în care vor învăța să lucreze în echipă, pentru a supraviețui.   

Latte și cristalul fermecat

Regia: Mimi Maynard, Regina Welker, Nina Wels

Cu: Ashley Bornancin, Danny Fehsenfeld, Leslie La'Raine

Gen film: Animaţie

Durata: 89 minute

Premiera în România: 07.02.2020

Distribuitor: Ro Image 2000