Exclusiv Cornea Jully

Salon Exclusiv Cornea Jully este un super lounge al frumuseții axat pe cerințele zilei de azi, cu servicii de calitate, rapide și avantajoase într-o atmosferă relaxantă și un mediu ambiental plăcut.


Amplasat aproape de centrul orașului, salonul de înfrumusețare Exclusiv Cornea Jully  oferă servicii de înaltă calitate la prețuri pe care orice doamnă sau domnișoară și le poate permite.


Odată calcând pragul salonului, cu siguranță vă veți simti ca acasă, dar în același timp răsfățată și relaxată si veți primi cele mai bune sfaturi pentru propriile dumneavoastră nevoi în materie de frumusețe.


Vă recomandăm să nu ezitați să vă bucurati de toate serviciile salonului: coafor, manichiură, pedichiură, cosmetică – veți fi absolut încantate de minunile ce le realizează echipa salonului!


Vă sugerăm să nu îi uitați nici pe partenerii dumneavoastră de viață care se pot bucura de o ședință de manichiură, în timp ce dumneavoastră treceți printr-o schimbare de look, mai ales ca în această perioadă, salonul vă determină să fiți frumoase vara aceasta prin oferte și reduceri personalizate.


Noi ne-am îndrăgostit de acest micuț colț de Rai în care calitatea produselor, răsfățul și relaxarea clienților, dar și profesionalismul echipei ocupă un binemeritat loc 1.

  • Adresa: Decebal 35,bl.i4,et.1
  • Telefon: 0757 379 081
  • Program: L-S: 10.00 - 18.00