Restaurant President Hotel

President Hotel pune la dispoziţia clienţilor săi două restaurante unde se pot servi într-un ambient distins şi relaxant, preparate culinare variate, de la specialităţi tradiţionale româneşti din produse naturale, la preparate internaţionale celebre.


Salonul Opera poate găzdui până la 130 de persoane şi se adresează evenimentelor de amploare, atât de tipul celor business, cât şi celor de familie - nunţi, botezuri, aniversări.


Intim şi cochet, Salonul Royal, cu o capacitate de până la 40 de persoane, este locaţia ideală pentru o masă de familie sau cu prietenii, un prânz de afaceri, o pauză de cafea sau o cină romantică.


"Vă aşteptăm în cele două restaurante, Opera şi Royal, cu o selecţie dintre cele mai cunoscute preparate internaţionale şi tradiţionale, dar şi specialităţi ale casei, un meniu variat care reflectă măiestria şi pasiunea bucătarilor noştri, dar mai ales grijă cu care înţelegem venim în întâmpinarea diversităţii preferinţelor culinare ale clienţilor noştri. Mai mult, pentru oaspeţii noştri cazaţi, President Hotel a conceput un pachet special de beneficii, astfel încât  puteţi bucura de savoarea preparatelor restaurantelor noastre în condiţii şi mai avantajoase pentru dumneavoastră."


                                                                    Echipa President Hotel

  • Adresa: Ionita Sandu Sturza 11
  • Telefon: 0234 588 000
  • Program: Always Open