curtea bavareza

pensiunea “Curtea Bavareză” este cotată la trei stele şi se află la 500 de metri de centrul oraşului Tirgu Mureş.


 


 parcarea proprie în incintă


 


 


Pensiunea “Curtea Bavareză” pune la dispoziţia oaspeţilor noua  camere şi doua  apartamente de două camere, disponibile în regim single şi double. Echipate la standarde occidentale, camerele noastre sunt dotate cu aer condiţionat, televizor, DVD şi minibar, toate având băi proprii cu duş sau jacuzzi.


Restaurantul , cu o capacitate de 40 de locuri in interior si 30 locuri pe terasa, este locul ideal pentru discuţii de afaceri, dar şi pentru toţi cei care vor să savureze o masă gustoasă într-o atmosferă elegantă şi liniştită. Bunătăţile culinare sunt preparate pe loc, oferind oaspeţilor mâncăruri rafinate şi specialităţi din bucătăria internationala.  Ceea ce e specific si de remarcat pentru Tg Mures, este faptul ca preparatele se realizeaza cu materii prime proaspete, fara a se folosi congelate, fripteuza sau cuptorul cu microunde. Pe de alta parte, preparatele sunt atent asociate cu vinul servit, food pairing realizat tocmai pentru a spori savoarea preparatelor.


Meniul atent gandit si ales este  in permanenta innoit, astfel ca la fiecare 3 -4 luni veti avea posibilitatea sa va bucurati de noi preparate.


Sala de conferinţe poate fi accesată direct atât din curtea pensiunii cât şi din restaurant. Încăperea cu o capacitate de 35 de locuri oferă confortul necesar discuţiilor şi conferinţelor de afaceri. Galeria de pictură conferă încăperii stil şi eleganţă deosebită, caracteristică dealtfel întregii pensiuni.

  • Adresa: str cuza voda 68-70
  • Telefon: 0775511395
  • Program: