Conceptul ROOTS propune o explorare a originilor în căutarea gusturilor autentice, celebrând două lumi complexe și fascinante: lumea cafelei și lumea vinului. 

Astfel, ROOTS – Urban Tastery devine spațiul de expresie al artizanilor gustului – atât producători români, cât și internaționali și, totodată, locul de întâlnire al iubitorilor de bunătăți. 

Coffee-shop pe timp de zi

Pasionații cafelei pot alege din trei blend-uri diferite, cu cafea prăjită la Origo. 
• Confort Blend sau blend-ul casei, cu un profil 
aromatic bine balansat;
• Single Origin Blend, însemnând diverse origini 
din Africa și America Centrala, selecționate de 
prăjitor, care se schimbă în funcție de 
perioada recoltei;
• Microlot, reprezentând cafele din loturi foarte 
mici, boabe pe care barista le caută pentru a 
le folosi la competiții.

De asemenea, iubitorii de cafea vor putea experimenta gustul variat al cafelei de specialitate și prin metode inedite de brewing, precum: Chemex, Syphon Coffee, V60, AeroPress. 
Pentru un plus de energie creativă, selecția de fresh-uri și limonade naturale cuceresc atât prin simplitate, dar și prin combinații delicioase.

Wine & Tapas bar pe timp de seară 

Seara, selecția de vinuri strălucește pe măsura așteptărilor. În meniul ROOTS, atenția la detaliu, măiestria și pasiunea poartă numele producătorilor locali – crame autohtone care impresionează prin calitatea gustului și prin soiurile românești. Lista vinurilor de calitate continuă și cu nume internaționale, dintre cele mai renumite și premiate la ora actuală, apreciate pentru profilul lor unic. 

Pentru că arta degustării nu ar fi completă fără specialitățile care îmbogățesc experiența vinului, profilurile variate ale acestuia se dezvăluie cel mai bine în cadrul pairing-urilor cu brânzeturi. Tapas iau astfel forma brânzeturilor românești, italienești sau franțuzești și a unor gustări cu ingrediente proaspete, pregătite în bucătăria proprie.

  • Adresa: Strada Eroilor 4
  • Telefon:
  • Program: L-V: 7.30 AM - 11.30 PM S: 9.00 AM - 11.30 PM D: 9.00 AM - 5.00 PM