Meniu Zile și Nopți

Andy Grand Hotel Predeal

Comentarii Andy Grand Hotel Predeal Share Andy Grand Hotel Predeal

Andy Grand Hotel vă pune la dispoziție locația perfectă pentru orice tip de eveniment, fie că este vorba de nuntă, botez, cununie, aniversare, reuniune sau petrecere corporate/privată. Andy Grand Hotel este situat în apropierea centrului orașului Predeal, pe drumul către Cabana Trei Brazi. Înconjurat de frumusețea peisajului montan, hotelul este dotat cu cele mai moderne facilități și servicii care vor transforma sejurul dumneavoastră într-o vacanță plăcută. Andy Grand Hotel este locul ideal pentru vizitarea obiectivelor turistice, relaxare, sport și distracție.

Hotelul are propriul său restaurant situat la parter. Își cucerește oaspeții prin preparatele speciale cu specific unguresc, reprezentând opțiunea ideală pentru un prânz sănătos sau o cină delicioasă. Restaurantul are capacitate de 100 de locuri și o terasă cu 60 de locuri. În restaurant organizăm evenimente private și corporate, personalizându-le în funcție de preferințele clienților noștri.

Restaurantul elegant cu accente exclusiviste, personalul de servire înalt calificat și profesionalismul echipei noastre, vă stau la dispoziție în fiecare moment pentru a vă ajuta să creați cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră. Prin poziționarea perfectă, gustul ireproșabil al preparatelor și serviciile noastre desăvârșite, Andy Grand Hotel răspunde celor mai exigente pretenții pentru organizarea unor evenimente exclusiviste.

Îți punem la dispoziție intimitatea restaurantului nostru, decorarea acestuia la libera dumneavoastră alegere, posibilitatea contractării pachetelor la cheie (DJ, servicii foto și video profesionale, lasere, sonorizare, fum, gheață carbonica, candy bar, aranjamente sală).

Seriozitatea, promptitudinea și profesionalismul descriu cel mai bine echipa Andy Grand Hotel. Vă așteptăm cu drag!

 

Adresa: Str. Trei Brazi, nr. 20, Predeal, România

Telefon: 0268 455 053; 0751 078733

Email: receptie.predeal@andyhotels.ro

https://www.facebook.com/AndyHotelsPredeal/

Detalii loc

Orar

Non-Stop

Adresa

Str. Trei Brazi, nr. 20, Predeal, România

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută