Meniu Zile și Nopți

La Pasha Kebab

Comentarii La Pasha Kebab Share La Pasha Kebab

Dacă vrei un kebab excepțional, o shaorma sau un hamburger , făcut din ingrediente de calitate și care combină cu grație și stil o varietate de arome delicioase, sigur îl găsești la Pasha Kebab.

La Pasha Kebab

 Să mănânci la Pasha este în sine o experiență deosebită. Legumele sunt tot timpul de cea mai bună calitate, sosurile sunt unice, o pită specială,  rețete mereu imbunatate , un meniu pentru elevi sănătos și bun, oferta zilnică pentru toți clienții, reduceri pentru clienții fideli, cum ar fi șoferii de autobuz sau taxi, vin fiert și ceai fierbinte pentru înfrigurați.

La Pasha Kebab

Un hamburger de la Pasha Kebab îndeplinește toate criteriile clasice: chifla perfect rumenită, salata proaspătă și crocantă, roșiile “adevărate”, dulci, sosurile de calitate și evident, o chiftea de vită suculentă (sosurile cât și amestecul de carne sunt făcute după rețeta proprie a localului).

Dar restaurantul oferă mult mai mult decât un hamburger bun, atât când vine vorba de gust cât și de etica lor. Și pentru că s-au gândit și la cei care nu vor să  mănânce neapărat, jocul de fotbal mecanic și  xboxul sunt două motive ca să vii măcar pentru un suc la ei.

La Pasha Kebab

“Pentru cei care nu ne cunosc încă, te așteptăm să ne calci pragul și să ne gusti produsele. Vei fi mulțumit.” 

 – Echipa Pasha Kebab

 

Detalii loc

Telefon

0740286526

Orar

Non - Stop

Adresa

Piața Gării 7

Web

-

Email

-

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută