Starbucks Clover Reserve Lipscani

La Starbucks Clover Reserve Lipscani poate fi explorată întreaga gamă a celor mai fine cafele Starbucks sau pot fi încercate produsele delicioase de patiserie și mâncărurile savuroase, într-o atmosferă relaxantă.


Clienții sunt invitați să se bucure de o băutură clasică Starbucks pe bază de espresso sau să încerce o cafea preparată folosind una dintre metodele inovatoare, precum Chemex, Pour-over sau Clover - fiecare evidențiind un aspect diferit al cafelei. Clienții pot alege unele dintre cele mai rare cafele din lume - Etiopia, Jamaica, Honduras, fiecare cu o aromă unică, disponibilă numai pentru câteva luni și în cantități limitate.


Cafeneaua Starbucks Clover Reserve Lipscani dispune de un spațiu de 395 mp și este împărțită pe două nivele, arhitectura originală a clădirii vechi și caracteristicile moderne ale designului inetrior oferă onfortul și atmosfera caldă ce le permit clienților să se relaxeze și să se bucure de amestecul perfect de cafea prăjită și aromele tentante ale unora dintre cele mai fine cafele din lume.

Vezi tot lantul Starbucks

  • Adresa: Str. Lipscani 71, București
  • Telefon: 0747089344
  • Program: L-V: 07:30-22:00 S-D: 08:00-22:00