Meniu Zile și Nopți

YambaGarden

Comentarii YambaGarden Share YambaGarden
YambaGarden – restaurantul din Cluj-Napoca unde eşti aşteptat cu mâncare delicioasă şi o panoramă superbă
 
 
Deoarece frigul mai stă puţin pe la noi, clujenii sau turiştii care vor să savureze o cafea sau o cină delicioasă, alături de un vin bun, şi să admire oraşul Cluj-Napoca au acum soluţia: restaurantul YambaGarden situat pe strada Rahovei 7A.
Restaurantul a fost construit folosind un concept unic, gândit de proprietarii restaurantului. Localul are un perete de sticlă prin care poate fi privit oraşul (cu deschidere directă către Cluj Arena şi Sala Polivalentă), iar ceilalţi pereţi sunt acoperiţi cu picturi realizate de studenţi ai Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca. Atracţia restaurantului este, de asemenea, copacul din mijlocul localului care întregeşte conceptul YambaGarden. Terasa rămâne în continuare deschisă, iar în perioada următoare vor fi instalate şi aparate de încălzire.
Atmosfera este una liniştită şi retrasă, cu muzică bună pe fundal, potrivită pentru o sesiune de relaxare după o zi de muncă. Însă la Yamba sunt organizate şi brunch-uri în fiecare duminică la care tu îţi comanzi mâncarea, iar personalul îţi oferă un vin care se potriveşte cu preparatul ales.
Peste 80% din preparatele Yamba sunt „Home Made”, iar bucătarii gătesc folosind foarte puţin ulei, fără E-uri şi conservanţi, axându-se pe mâncare de calitate şi sănătoasă. Supele cremă, preparatele din vită, raţa, peştele şi salatele bogate sunt doar câteva din atuurile bucătăriei Yamba. În meniu găseşti, de asemenea, o gamă variată de preparate vegetariene.
Marele plus îl reprezintă delicatesele din peşte care pot fi găsite doar la YambaGarden. Acestea sunt aduse de la singura fabrica de profil din România. De exemplu, la YambaGarden vei putea să mănânci singurul burger din peşte din Cluj-Napoca.
Mai mult, de luni până vineri între orele 13 şi 16 la YambaGarden funcţionează conceptul de Happy Hours. Astfel, în acest interval preţul preparatelor este cu 20% mai ieftin.

Detalii loc

Telefon

0757 063 845

Orar

L-D: 14.00 - 23.00

Adresa

Rahovei 7A

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută