Am parafrazat dictonul recunoscut mondial al celor de la Carlsberg pentru că așa ne descriu cei care au gustat și au apreciat specialitățile din JOY Pub: cheeseburger-ul JOY și unicul JOY burger, o ”poezie” compusă din carne de vită 100% Black Angus și ingrediente asezonate după rețete special pregătite de bucătăria noastră.


 


Nu ne dăm la o parte nici de la preparate cum rar găsești prin Timișoara: costițe la cuptor sau ciolan afumat, dar și pizza cum în foarte puține pizzerii din România poți să guști.


 


Să nu uităm de platourile de brânzeturi sau cele cu origini în peninsula italiană. Ce mai, un deliciu! Fie că îl alături unei beri de calitate (craft, artizanală, draught sau la sticlă) sau nu, oricare dintre preparatele culinare pe care le poți încerca la noi te vor face să compari Sports Bar-ul nostru cu restaurante cu tradiție în ”ale bucătăriei” și să dai verdictul: JOY Pub câștigă și această partidă. ;)


 


Te așteptăm cu entuziasm, mai ceva ca la intrarea pe teren sau în ring și te putem asigura că la noi găsești toate condițiile necesare pentru a putea să urmărești în cele mai bune condiții orice competiție sportivă transmisă LIVE pe cele mai puternice canale, dar, totodată, suntem locația unde vei întâlni legende ale sportului local, național și internațional cât și evenimente private organizate la cel mai mic detaliu.


 


Te invităm să experimentezi ceea ce înseamnă #enjoytheJOY, precum s-a exprimat unul dintre membrii comunității noastre care ne trece pragul cu regularitate și reprezintă chintesența a tot ceea ce facem în cadrul JOY Pub.

  • Adresa: Strada Barbu Iscovescu 2
  • Telefon: 0770326113
  • Program: L-D: 12:00-02:00