Unic reprezentat al brandului olandez MASITA în România, comercializam echipamente profesionale sportive anual în 4 colecții diferite, la cele mai atractive prețuri și combinând cele mai active materiale de pe piață, tehnici de coasere și croire, create și îmbunătățite special pentru sportivi, din 1933.
ÎN MAGAZINUL ONLINE MASITA.RO, VEȚI GĂSI TRICOURI, SHORTURI, JAMBIERI, TRENINGURI, ECHIPAMENT PORTAR, APĂRĂTORI, MINGI OFICIALE, VESTE DEPARTAJARE, GENȚI PENTRU ECHIPAMENT ȘI ECHIPAMENTE MEDICALE PENTRU DOMENIUL SPORTIV

Avem o gamă diversificată de produse pentru activități sportive de o calitate deosebită, la prețuri avantajoase!
De asemenea, la Masita.ro veți găsi oferte speciale pentru cluburi și instituții! Ofertele noastre sunt dedicate atât cluburilor și asociațiilor sportive cât și iubitorilor de sport și timp liber.

Furnizăm echipament profesional sportiv pentru sporturi de echipă și articole sport de calitate, tuturor sportivilor amatori sau profesioniști!
Ne remarcăm prin calitatea materialelor, imprimarea durabilă și termen de livrare rapid.

Ținta noastră este să oferim clientului nostru servicii complete. De la achiziționarea echipamentului potrivit sportului pe care îl practici, imprimarea lui sau producerea sa în sistem SMU (special make up) până la accesoriile necesare în desfășurarea activităților sportive. De la echipament sportiv la produse medicale sportive, de la accesorii antrenament și tactice, la mănuși de portar. TOTUL într-un singur loc.
O echipă tânără care îți stă la dispoziție, oricare ar fi întrebările tale.

Vă oferim echipament profesional sportiv și accesorii pentru sporturi de echipă.

MASITA.RO înseamnă TOTUL despre sport!

  • Adresa: Strada Nicolae Dumitru Cocea 12
  • Telefon: 0268411012
  • Program: L-V: 08:00-17:00