Nikos Greek Taverna

AROME A LA NIKOS! Toți cei ce au pășit pe malul mării Egee s-au îndrăgostit de preparatele din tavernele grecești. Tocmai de aceea, am făcut tot posibilul să aducem savoarea gustului autentic al acestor preparate la malul Mării Negre prin lanțul de taverne deschise începând cu anul 2012 în Constanța, în următoarele locații: Restaurant Bld. Tomis nr. 44, Restaurant Bld. Tomis nr. 109, Restaurant Mamaia Nord, Restaurant Mamaia Casino, Restaurant Mamaia, Hotel Ten.


Din dorința de a duce povestea Nikos Greek Taverna mai departe, din toamna 2017 am deschis o noua locație în București, cu serviciu delivery, pe Bdul Burebista nr. 2 (zona Piața Alba Iulia), care vă pune la dispoziție un local cu un decor pitoresc și plin de confort.


Ceea ce face mâncarea noastră cu adevărat specială este însăși autenticitatea sa. Totul este preparat după rețete 100% originale, din zona de nord a Greciei, cu o mare atenție în ceea ce privește selecția ingredientelor de cea mai bună calitate, importate de acolo, în marea lor majoritate.


Simți spiritul grecesc atunci când iei masa, la restaurant sau în confortul propriei case, prin serviciul nostru delivery.

  • Adresa: Bdul Burebista nr. 2
  • Telefon: 0730001008
  • Program: L-D: 10:00-23:59