Kaleidoscope book.a.rest

Kaleidoscope este un hub cultural, deschis în 2017 în București și are ca interes central promovarea culturii, făcând-o accesibilă și celor care nu sunt experți în domeniu. Kaleidoscope și-a propus să formeze o comunitate de oameni cu interese comune și îi sprijină să se dezvolte, să găsească inspirație și să se îmbogățească cultural.
Spațiul generos de 180 mp interior și 500mp de gradină și terasă este un mediu creativ perfect pentru organizarea de evenimente gen: workshop-uri, training-uri, cluburi de carte, conferințe, prezentări, lansări de produse, lansări de carte și ateliere tematice.

Orice membru al Hub-ului Kaleidoscope are acces la Biblioteca Kaleidoscope ce include aproximativ 4000 de volume din domenii variate,  la Galeria de Artă Kaleidoscope ce își desfășoară activitatea printr-o serie de expoziții dedicate artelor moderne și contemporane și beneficiază de intrare gratuită o dată pe lună la: seara filmului de artă, clubul de carte Booksociety și alte evenimente special create pentru membrii hub-ului Kaleidoscope.

Ne-am propus să aducem o schimbare în mediul urban din România și să formăm o comunitate de oameni care sunt interesați de cultură și sprijină promovarea culturii de calitate în multiple domenii: artă, literatură, muzică etc.

  • Adresa: Bd. Mărăști 35, București
  • Telefon: 0733260219
  • Program: L-V: 11:00-19:00 S, D: 14:00-19:00