Cofetaria Danessa Oradea

Cofetaria Danessa a luat fiinta ca o mica afacere de familie in anul 2003. Treptat s-a dezvoltat, alimentata de pasiunea pentru domeniu si daruirea pe care membrii ei au depus-o. In laboratorul Danessa impletim retetele traditionale (amandina, savarina, cremesul, dobosul, tortul de zahar ars sau salamul de biscuiti) cu o varietate de prajituri moderne (patice macarons, muss de ciocolata, biscotto, iaurt sau pepene) si cu retete proprii, adaptate in functie de gustul clientilor fideli, mari amatori de dulciuri. "Surpriza - prajitura ce are de toate, dar nimic prea mult" este creata dupa o reteta proprie. In timp compozitia sa: caramelul, crema de vanilie si farama de ciocolata au contribuit ca "Surpriza" sa devina produsul ce se identifica in totalitate cu "Danessa".


Suntem deschisi inspre noutate si luam in considerare sugestiile clientilor nostri, cat timp ingredientele naturale pe care le folosim nu sunt inlocuite cu solutii adiacente, iar cremele se prepara in mod traditional, prin fierbere. Cofetaria Danessa este astazi o mare familie care include atat personalul inchegat si mentinut inca de la inceputuri, cat si clientii fideli: cei care si-au indulcit copilaria cu dulciurile Danessa, au solicitat tortul de nunta si pe cel al copiilor la botez tot aici, au ramas consecventi, ne-au recomandat si carora le multumim - datorita lor existam si progresam in fiecare zi.


Danessa

  • Adresa: Corneliu Coposu, nr. 31
  • Telefon: 0721.422.070
  • Program: L-D: 08:00-22:00