American Desserts

Patiserie - cofetărie cu specific american, cu specialități și prăjiturele americane, torturi personalizate etc.


Cofetaria – patiserie American Desserts este specializata in producerea delicateselor americane si internationale si torturi personalizate cu decoruri unice pentru diferite ocazii si evenimente.


Indiferent de eveniment – ziua de nastere, Revelion, Craciun, petrecere sau pur si simplu o surpriza draguta, American Desserts va sta la dispozitie, cu o gama larga de modele de torturi, cupcakes, cookies special create pentru astfel de ocazii. Fie ca alegeti un model de tort deja existent sau ca doriti un tort unic in functie de ideile si cerintele dumneavoastra, American Desserts va acorda o atentie deosebita la detalii pentru a va putea satisface pe deplin dorintele.


Calitatea si gustul deosebit sunt garantate de ingrediente de cea mai buna calitate, un factor important in acest sens fiind neadaugarea de conservanti si aditivi alimentari in procesul de productie.


Cheese cake, chocolate cake, red velvet cake, carrot cake, apple pie, cherry pie, tiramisu, muffins, cookies etc. sunt doar cateva produse din gama diversificata de sortimente pe care asteptam sa le incercati.

  • Adresa: Lotus Center, Str. Nufarului nr. 30
  • Telefon:
  • Program: L-D: 10:00-22:00