Kupaj

Credem că vinul nu este doar un elixir al plăcerii, ci și al cunoașterii, care, băut așa cum trebuie, ne lărgește și completează orizontul existențial și social. Metamorfozare a unui mod de viață și a unei culturi, vinul este pentru noi o continuă experiență în sufletul căruia ne regăsim propriul suflet.


Credem că există vinuri de conversație care dezleagă limbi și aduc jovialitate, vinuri de filozofat care te îndeamnă la adânci introspecții, vinuri care trebuie să fie ascultate asemeni unor muzici bune.


Și mai credem că armonia vinului se desăvârșește atunci când este asociat perfect cu mâncarea. Atunci și numai atunci, vinul se comportă ca o mirodenie și nu ca o băutură în sine. Devine asemeni piperului, nucșoarei sau smirnei, acel ’’ceva’’ nedefinit, dar în același timp pregnant, care amplifică sau atenuează aromele felurilor de mâncare dintr-o farfurie.


Perfecta asociere a vinului cu mâncarea este o experiență estetică a simțurilor, o desfătare pe care nu ne-o refuzăm niciodată. Și pe care dorim să o împărtășim cu voi întru bucuria vieții.

  • Adresa: str. Sindicatelor 4
  • Telefon: 0731 653 653
  • Program: L-V: 13:00-23:00 S-D: 17:00-23:00