Cineplexx Titan

Noul cinematograf multiplex, numit Cineplexx Titan, este o destinație importantă de relaxare în cartier. Poți să vii aici oricând ai chef să vezi un film bun pe un ecran uriaș.


Oricare dintre cele șapte săli de cinema vă pot acomoda pe tine și toată gașca ta de prieteni fără probleme. Capacitatea totală a locurilor disponibile în cinematograf fiind de 950 de locuri. Iar popcornul este din belșug! Singura ta grijă este să îți alegi locul și să îți iei porția de mărime perfectă ca să nu fie nevoie de ieși din sală și să pierzi momentele palpitante din film.


Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează 49 de multiplexuri și 6 cinematografe tradiționale, în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. Extinderea la nivel internațional a început în 2009, cu achiziția unui multiplex în Bolzano, Tirolul de Sud, Italia. În următorii ani, compania a continuat extinderea și în țările din sud-estul Europei. Cea mai recentă achiziție a venit în luna iunie 2019, când Cineplexx International a intrat pe piața din România preluând cinematograful de 2.700 locuri din Băneasa Shopping City și marcând, astfel, începutul dezvoltării la nivel local.


LISTA PRETURI BOX OFFICE


2D DIGITALLUNI - JOI
Adulti 15 Lei
Copii, studenti, seniori 13 Lei
VINERI - DUMINICA
Adulti 19 Lei
Copii, studenti, seniori 14 Lei
Avanpremiere 22 Lei

3D REAL D


LUNI - JOI
Adulti 17 Lei*
Copii, studenti, seniori 13 Lei*
VINERI - DUMINICA
Adulti 21 Lei*
Copii, studenti, seniori 14 Lei*
Avanpremiere 22 Lei*
*Pretul biletelor nu include ochelari 3D

TAXA SUPLIMENTARA
Ochelari 3D 4 Lei
Scaune VIP +4 Lei
Nota: In zilele de sarbatoare legala libera, politica preturilor de bilete va fi cea de Vineri-Duminica
  • Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A
  • Telefon:
  • Program: L-D: 10:00-22:00