El Grande Comandante Pub&More

De 12 ani, brandul El Comandante face istorie. De 12 ani dăm tonul muzicii și al distracțiilor în București. Întotdeauna liberi, activi și dornici de experiențe noi. Suntem de fiecare dată aici, unde tu ești sufletul petrecerii, gata să-ți facem nopțile mai frumoase și zilele mai savuroase.


Ne-am dorit să continuăm povestea și la terasă! Știm că ai nevoie de forțe proaspete, după ce ai dansat toată noaptea pe ritmuri nebune de Hasta Siempre, de aceea, El Grande Comandante și-a deschis terasă, chiar lângă club, ai putea spune...chiar lângă ringul de dans!


Asta nu e tot! Am selecționat, special pentru tine, sortimente proaspete și savuroase la prețuri accesibile, începând de la pizza lui Rafaelle Esposito până la burgerii lui Ginghis Han. Pentru zilele toride de vară, meniul cuprinde și preparate mai ușoare precum salate răcoritoare, aperitive delicioase sau paste aromate.


El Grande Comandante Pub&More este un mediu relaxant, plăcut, un loc în care îți poți savura în liniște cafeaua sau vinul ascultând muzică jazz sau blues, așa cum te-ai obișnuit. Acest capitol nou din viața noastră a început din dorința intensă de a duce mai departe povestea El Grande Comandante, în care venim cu forțe proaspete, idei noi și evenimente culturale cât mai diversificate. 


Ne găsiți în continuare pe Calea Călărași nr. 55. Vă așteptăm, ca de fiecare dată și în club, și la terasă, să mai scriem încă un capitol din cartea El Grande Comandante!

  • Adresa: Calea Călărașilor 55, București
  • Telefon: 0728556043
  • Program: L-J: 12:00-22:30 V: 12:00-23:45 S: 17:00-23:45