Royal Gelato s-a născut din pasiunea noastră pentru înghețată, pasiune pe care am transpus-o într-o afacere de familie, care a luat naștere la Brașov. Aici am deschis și primul centru, pe strada Republicii 54.


Am dorit mereu să oferim clienților noștri înghețată de cea mai bună calitate. Astfel, am testat zeci, poate sute de ingrediente până să ajungem la combinațiile optime de gust, textură și consitență. Și nu în ultimul rând am avut grijă să oferim nu doar o înghețată gustoasă ci mai ales una sănătoasă, din ingrediente naturale.


În scurt timp, am ajuns să producem, în laboratorul propriu, zeci de gusturi de înghețată Royal Gelato care, în primul rând, trebuie să ne placă nouă și apoi să le oferim clienților. Astfel, am ajuns să creăm de la clasicele gusturi de ciocolată sau vanilie la care am adăugat favoritele celor mici Ferrero Rocher, Snickers sau Raffaello la cele exotice de mango, ananas sau kiwi. Nu am uitat nici fructele autohtone, afine, zmeură, struguri sau căpșuni. Și am mers mai departe cu gusturi la modă ca bubble gum, soc, mentă sau ciocolată belgiană.


Probabil că nu există o înghețată la care să vă gândiți sau care nici nu v-a trecut prin cap, pe care să nu o avem în portofoliu. Doar cerul e limita imaginației noastre în materie de înghețată sau, în cazul nostru, dimensiunile vitrinelor frigorifice. Dar asta este și o provocare pentru noi, să venim în fața voastră cu cele mai bune gusturi Royal Gelato pe care le schimbăm periodic.


Iar povestea noastră merge mai departe. Din luna Iulie 2019, am deschis un nou centru Royal Gelato de data aceasta în București, în Centrul Comercial Auchan Titan din Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A.


Și promitem să nu ne oprim aici. Dorim ca înghețata Royal Gelato să poată ajunge, la propriu, pe buzele cât mai multor oameni, aducând zâmbete clienților noștri. Iar nouă, satisfacția lucrului bine făcut.


Royal Gelato vă invită să gustați o înghețată de poveste.

  • Adresa: Strada Republicii 54
  • Telefon: 0760650842
  • Program: L-V: 10:00-18:00 S-D: 10:00-19:00