Mom O’clock

Am pregătit pentru tine spațiul în care să te destinzi, să te reîncarci cu energie și bună dispoziție alături de alte mămici sau persoane dragi ție. Un loc fără prejudecăți, unde chicotelile copiilor, misunatul constant al acestora, tantrumurile sau alăptatul în public sunt lucruri absolut normale. Și da, bineînțeles că tații sunt bineveniți la Mom O’clock.  


Coffee&Food 


Vei găsi mereu cafeaua proaspătă sau ceaiul aromat care să-ți trezească simțurile după o noapte scurtă. Iar ca să ai energie să te ții după cel mic, îți pregătim fresh-uri, smoothie-uri și gustări rapide. Bineînțeles că n-am uitat de micile plăceri “nevinovate”, astfel că te vei putea răcori cu băuturi artizanale alături de prietenii tăi. 


Play 


În timp ce îți savurezi băutura, citești sau lucrezi la proiectul tău, cei mici vor putea sta în spațiul de joacă, astfel încât să te poți relaxa. Joaca și explorarea se vor ține de mânuță în zona dedicată micilor aventurieri, iar pe cei mai mici îi vei putea ține lângă tine sau dacă îți dorești chiar în leagănele pe care le vom avea în zona cafenelei. 


Moments 


Cafeneaua Mom O’clock este dedicată acelor momente în care poate doar un râs copios ne mai poate salva :). Astfel că vom găzdui evenimente care să îți crească sufletul de bucurie, care să te inspire și de la care să pleci încărcată pozitiv. Pe lângă cursurile de informare, punem la cale ateliere creative, clipe de răsfăț și momente de divertisment (stand-up, magie, puppets show, etc). Urmărește calendarul de activități! 


Facilități locație 


- parcare cărucioare, trotinete, biciclete, etc
- cameră de înfășat dotată cu cele necesare schimbării scutecului
- zone de joacă integrate în cafenea
- cameră de joacă
- accesorii toaletă-leagăn pentru acele momente lipsite de intimidate, olițe și reductoare pentru piticii mai măricei
- prize securizate
- gustări chiar și pentru cei mai mici dintre pitici: poți vedea meniul aici
- sterilizator, încălzitor biberon

  • Adresa: Strada Pictor Barbu Iscovescu, nr 30, București
  • Telefon: 0217943551
  • Program: L-V: 10:00-20:00 S, D: 10:00-21:00